Als jij op zoek bent naar het eiland om de perfecte strandvakantie te vieren, dan moet je zeker eens kijken naar Gran Canaria! Doordat het eiland meerdere prachtige stranden, heerlijk warm weer en vele activiteiten biedt, is er voldoende om van te genieten. In dit artikel geven wij jou enkele plekken met stranden die je op dit prachtige eiland zeker moet hebben gezien!

Playa del Inglés

Playa del Inglés is het paradijs voor strandliefhebbers. Dit bruisende resort biedt uitgestrekte gouden zandstranden, perfect voor zonnebaden en watersporten. De levendige promenade, vol met restaurants, bars en winkels, zorgt voor eindeloos vermaak. Met het warme klimaat en de prachtige uitzichten is Playa del Inglés de ideale bestemming voor een ontspannende en plezierige strandvakantie. Een plek waar je dus echt heen moet bij een vakantie naar Gran Canaria.

Anfi del Mar

Als je houdt van luxe dan wil je een bezoekje aan Anfi del Mar zeker niet overslaan. Het strand van Anfi del Mar ligt aan de zuidkust van het eiland. Het water is kristalhelder en je hebt er een prachtig uitzicht. Maar niet alleen het strand straalt luxe uit, ook de omgeving van Anfi del Mar. Zo zijn er talloze luxe hotels, restaurants en winkels te vinden daar. Perfect voor de luxe poezen onder ons!

Meloneras

Ook het luxe in Meloneras moet je gezien hebben als je Gran Canaria gaat bezoeken. Dit gebied staat bekend om zijn sfeer en levendige omgeving. Het ligt vlakbij Maspalomas, maar is gelukkig een stuk rustiger dan de meer toeristische gebieden van het eiland. Daar vindt je een prachtig breed en schoon strand, waar je voldoende ruimte hebt om heerlijk te kunnen ontspannen.

Naast het prachtige strand is Meloneras ook de plek om lekker te gaan winkelen. Je vindt er een mix van internationale merken en lokale boetiekjes. Ook vind je er meerdere luxe spa’s, waar je ultiem tot rust kunt komen. Perfect om te bezoeken nadat je de hele dag op het strand hebt gelegen!

Playa de Amadores

Tot slot vertellen wij je graag nog over Playa de Amadores. Dit plaatje kan je vinden aan de zuidwestkust van Gran Canaria en heeft een schitterend fijn, wit zandstrand. Door het heldere water is dit de perfecte plek om te gaan zwemmen en snorkelen. Na het zwemmen trek gekregen? Dan vind je langs het strand voldoende eetgelegenheden om die trek te stillen.

Zoals je leest is Gran Canaria echt de plek om heen te gaan als jij op zoek bent naar een relaxte strandvakantie!